Tork Workflow™ enligt Daniel Müllern – en expertguide för restauranger
Tork har ett samarbete med stjärnkocken Daniel Müllern i syfte att hjälpa restauranger att effektivisera sina arbetsflöden, minska avbrott och leverera högsta hygienstandard. Daniel Müllern är stjärnkocken känd från Kockarnas kamp, tävlingen Årets kock och TV Nyhetsmorgon. Han driver till vardags restaurangen Tumült i Ystad.
I det nya samarbetet demonstrerar Müllern hur han själv och restaurangens personal använder råden från Tork Workflow for Kitchen i det egna restaurangköket – och vilka produkter de har allra störst nytta av.
– Effektivitet och hygien är de två viktigaste hörnstenarna i ett välfungerande kök och råden från expertguiden underlättar vårt arbete enormt. Med produkter från Tork kan vi säkerställa att vi har rätt lösning på rätt plats, vilket gör att vi kan fokusera på det vi är bäst på – att laga mat, säger Daniel Müllern.
Syftet med expertguiden är att verksamma inom restaurangbranschen ska kunna erbjuda både gäster och medarbetare en optimal upplevelse. Globala undersökningar visar att tre av fyra restauranganställda upplever att serviceavbrott påverkar gästupplevelsen negativt och lika många efterfrågar en mer organiserad arbetsplats.
Se filmen ➡️
Ladda hem broshyren ➡️
Köp artiklarna ➡️
Hitta våra kontaktpersoner i Sverige ➡️